Mamma til tvillingar på 4 år

IMG_9415--

Eg har vel før uttrykt kor glad, stolt og takknemmelg eg er som får vere tvillingmamma.

Hadde nokon fortalt meg når dei var 2 mnd og skreik av full hals på grunn av kolikk. Kor fantastisk og unikt det var å ha tvillingar, hadde dei kanskje fått fingeren frå meg. For nett då så fann eg det nesten berre provoserande at tvillingmødre skulle prøve å prakke på meg ei dobbel-lykke som eg sjeldan fekk oppleve inn i mellom skriking, mating, bleieskift og prøve å få sove. Og har du ikkje opplevd tvillingar med kolikk så kan du heller ikkje sjå føre deg for eit mareritt det kan vere.

Men så var det over, det som verka uoverkomeleg, blei nesten berre fantastisk. Eg har nesten fortrengt alt som var. Eg har vertfall kome til ein konklusjon at det var verdt det. For det er faktisk ei fantastisk unik gåve å ha tvillingar. Og eg ynskjer meg meg meir enn gjerne eit par til. Sjølv om eg veit kva eg hadde gått til.

Så skal det også seiast at våre tvillingar er bestevener. Dei leikar seg så fint saman, dei er omtenksomme og snilde med kvarandre. Eg veit det ikkje er alle tvillingar /søsken som er like heldige. Men dette er som med søsken flest, nokon går berre ikkje saman, andre er harmoniske som mine <3

Det er klart dei kranglar, og er ueinige. Men det er fire gongar så mange godord og fine stunder. Eirik slenger rundt seg med kompliment som smigrar sjølv ein gråstein. Og Sofie trippar lystig rundt fordi Eirik seier ho er fin på håret og at ho er flink til å snurre piruettar. Han har vel funne ut at det skal ikkje så mykje til for å snu humøret til ein trassig sjef. Desse to delar verkeleg sorger i to og doblar gleder.

Så ventar du tvillingar er det berre å gle seg til åra som kjem. Det er blir berre betre med åra!

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply