Samsung Wireless audio R3

I Samarbeid med Buzzador og Samsung har eg i denne omgang fått ein Samsung  Wireless Audio R3 Høgtalar.
Dette innlegget er difor sponsa av #Samsung og #Buzzador

Eg fekk fargen kvit, som eg var kjempenøgd med. Den glir fint inn uansett kvar den står, og du får umiddelbart lyst til å bytte ut det gamle lydanlegget med denne serien.

IMG_8554

Første eg gjorde var å kople den opp høgtalaren med smarttelefonen via bluetooth tilkopling, som var lett som ein leik. Men krever at du ikkje brukar mobilen til noko anna, då den spelar av alle lydar frå telefonen. Og avspeling frå Spotify blei då avbrutt når eg fekk ei melding.

Oppkopling via wifi var litt meir arbeid med. Men slett ikkje umogleg. Lyden er behageleg og den spelar av både frå data, telefon og nettbrett. Enn kan også kople den opp mot Samsung Smart TV om ein har det. Det fiffige er at man kan kjøpe fleire høgtalarar og kople dei saman trådlaust utan å måtte ergre seg for ledningar rundt heile stova for å få surround lyd. Eller du kan plassere dei i kvart rom for å ha musikk til helgavasken uansett kvar du går.

Det beste for meg var å kunne ta med høgtalaren dit eg ville og spele musikk nett der eg ville, så kunne eg danse akkurat det det passa meg.
IMG_8596---IMG_8640

Om du også har lyst å bli Buzzador, og motta gratis produkter til å prøve, så klikk på lenka under.
Du blir ikkje med på kampansjer du sjølv ikkje søkjer om å få bli med på.
Det er ingen kostnader, med mindre du velger å benytte deg av nokre av tilbuda ein kan få gjennom Buzzador.
Det du må gjere er å teste produkta og skrive ei ærleg omtale.
https://www.buzzador.com/start-no/?iby=55948&ie=stinegull%5Bat%5Dhotmail.com

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply