God Kveld

Det har gått enno litt tid inn i det nye året, så det er vel på tide med ei oppsummering !

PenHygienic


Eg har begynt å kome meg meir tilrette på intensiven, og begynner å føle meg meir trygg i rolla som intensivsjukepleiar. Og eg lærer nye ting kvar dag. Det er travelt å kombinere familieliv og jobb, men eg arbeidar ikkje fullt. Så det går bra, samtidig som eg får pusta litt innimellom.

Twin outfits

Det har vore karneval i barnehagen og vi stilte med Tigergutt og Tussi. To fornøgde små som hadde ein super dag i barnehagen! Helst hadde dei likt å gå slik kvar dag trur eg.

Tvillinger1454873126543
Fastelavn har vi også feira og kosa oss med. Skikkelig bollar med krem blei det.

Baby shower kake
Baby Shower og kake til verdas beste veninne blei det også. Og sidan dei ikkje viste kva som skulle kome til verden så blei det ei med litt av alle fargar. Lille vidunderet skulle egentlig komme til verden på 30 års dagen min, men lille vennen kom litt før. Noko som var ei svært gledeleg gåve å få litt før dagen min.
DSC_0170

Gleden ved å kunne vere på jobb var då å snike seg innom både før og etter vakt for å kunne kose på vesle gode Frida.

Tvillingar
Nokre runder i studio har det også vore tid til, smeller inn nokre eigne bilete frå fotografering etterpå.

14564813636991456481362237Forlovelse
På min siste dag som 29 år blei eg henta tidleg og overaska med hotell, spa og full oppvarting <3
På slutten av kvelden gjekk min kjære ned på kne og fridde <3

Ring i 375 hvittgull
Endeleg etter 10 år saman, 3 barn, 2 hus, ein katt, utdanningar og vidareutdanningar så var det tid for frieri. <3
No går tida med til å prøve å planlegge bryllup.
Men vi veit enno ikkje dato, årstal, eller om vi blir innenlands eller utanlands.
Så det er mykje å bestemme seg for framover.

SofieEirikbestevenner
Eirik og Sofie blir større og herligare for kvar dag!
Og veks opp som erterris! Så omtenksomme og glade i kvarande at det er rørande å sjå på.

Søstre
Og så har vi Matilde som veks raskare enn du får sukk for deg. Viljesterk og ei kjempe god hjelp i heimen. Ho ser til dei minste om morgonen så vi får sove litt fram på. Ho passar på så eg får dusje og stelle meg. Og ho kan passe på middagen medan eg hentar dei i barnehagen. Og det er aldri så lett å levere/hente i barnehagen som det er når ho er med <3


No kryssar vi alt vi har for at ingen andre blir sjuke. Stakars Eirik blei sjuk i går, og har vore dårleg i natt. Heldigvis gav det seg mot morgontimane, og etter intensiv vasking med klor over alt så håpar vi på det beste!
Forma var vertfall på topp i kveld, så om det held fram sånn så er han klar for barnehagen med  2 døgs karantenetid til mandag Smilefjes

Paul-Erik skal vere parkeringsvakt på Bondalseidet i morgon, så vi får kose oss heime aleine. Smilefjes

 

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply