Godt Nytt År

Tida går forbi så utruleg fort! Eirik og Sofie søv ikkje på dagtid lenger, så her er det full fart heile dagen. Med innslag der vi må kjempe for å halde dei vakne når augene blir ekstra tunge i 4-5 tida om ettermiddagen.

Eg er ferdig utdanna intensivsjukepleiar no! eg sto med god margin og feira saman med gode studie-veninner i Ålesund før jul. Men håpar også på ei feiring saman med familie og venner no snart !

1450456599046

1450199366683
Kake som dei på Intensiven fekk som takk for samarbeidet i praksisperioda.

 

Jula har vore både travel og roleg. Vi har som vanleg feira saman med mamma og pappa, min bror og paul si syster. Ein fin gjeng å tilbringe julekvelden saman med. Alle fekk mange fine gåver og det var godt å få nokre rolege dagar etter også. Vi var i pysj nesten heile dagen, vi såg mange koselige filmar, ungane leika seg og heldt nesten på å gjere oss galne før det var barnehage og skule igjen.
IMG_4158---.

Eirik var med frisør og fekk klipt av seg dei nydelege krøllane før jul og fekk skikkelig sveis. Han verka mykje større etterpå, og med forandringar personleg i jula der han verkeleg har begynt å snakke, spørje fortelle og hevde sin plass i søskenflokken så har han verkeleg tatt antilopesprang i utviklinga. Lille babyguten min er verkeleg ikkje så liten lenger.

Elles så har den fyste måneden i det nye året allereie rast forbi.
Det har vore mykje sjukdom med feber og hoste.
Men no ser det ut som vi er tilbake med friskt mot.

Paul-Erik var permitert 50% frå arbeid fyste vekene i år, men blei raskt kalla tilbake, og jobbar no fullt igjen. Eg arbeidar ekstravakter ved Intensivavdelinga på Sjukehuset i Volda, og synest det er veldig spennande og kjekt,

IMG_20151209_233736
Julekort blei det ikkje frå oss i år, men vi prøvde å få tatt nokre bilder.

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply