Hei

Det var vel på høg tid med nokre ord her når eg får mail frå domeneoperatøren om bloggen framleis er aktiv?

Joda vi er aktive som aldri før, berre ikkje på bloggen. Ikkje på så mange andre sosiale medier heller. Sett bort frå nokre få postar på instagram @Lykkeligkaos.
Det er fordi dagane er ganske travle, ja eigentleg heilt utmattande!

Eg har tenkt at om eg ikkje har noko anna å skrive enn at eg er sliten, utmatta og motlaus, så kan eg eigentleg berre ikkje skrive noko i det heile tatt. Men når det er slik kvardagen er så blir den ikkje sukkerstrødd berre fordi den kjem på bloggen.

Det er eksamen rund hjørnet og eg har eigentleg ikkje energi til å førebu meg. For praksis tek nesten alt eg har av energi og så får ungane det lille eg har att når eg kjem heim.

No er det ikkje slik at livet er grusomt og strevsomt frå ende til annan. Vi har mykje glede og latter i kvardagen framleis. Men det går i eitt som hos fleire andre.


Elles så var eg og ei veninne i Gdansk i midten av oktober som eit avbrekk frå skule, praksis og alt anna. Det var det beste eg har gjort på lenge. Og så absolutt nødvendig for å få smilet på plass igjen. Vi la oss tidleg, sov lenge, spiste god mat og shoppa mykje. Det var alt eg likar saman med eit nydeleg vesen av eit menneske! Ho gjer verkeleg dagane bedre, det er rett og slett umogleg å ikkje smile saman med ho.

Eirik og Sofie fekk også møte sine store heltar frå vennebyen på show på Amfi forrige veke, her er tvillingane saman med Jumpi

Sofie ville helst ha med seg alle karakterane heim, medan Eirik likte dei best litt på avstand.

Og i Går kom mormor og morfar på besøk med strikka-kle frå oldemor i Nakkjen

Nydelig genser til Eirik og tunika til Sofie, og ei flott skjørt til Matilde. Ungane var heil i ekstase, og ville ikkje ha dei av seg. Arbeidet var som alltid nydeleg flott gjort.

No er det tilbake til skulearbeidet. Sjølv og ein blund på sofaen fristar meir. Natta var lang og strevsom sidan eg ikkje fekk sove, men vonar på ei betre natt i natta som kjem 🙂

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply