Test av Hudpleiesett

Det første hudpleiesettet eg prøvde var Sonya Skin Care Collection. Og eg blei heilt forelska! Eg har vel fortalt til fleire at eg berre blei sittande å klappe meg sjølv på kinnet. Det var så mjukt som eg aldri før har vore.
1964841_746168578749278_1360608761_n

Rein luksus, og spabehandling heime, absolutt ein vinnar for meg og mi hud. Settet inneheld ein rensekrem, etterfølgt av Toner, Eit fantastisk Serum og ein kjempe god fuktighetskrem. Der er også ein god scrub som eg brukar nokre gongar i veka.
2014-04-14 11.56.06--

Det verkar med det fyste som om det kanskje er litt mykje fukt, men så trekker det inn i huda og gjer underverker. Eg har tidlegare hatt problemer med å ha sminke utanpå fuktighetskremar. Men med dette settet er det ingen problemer. Det er rett og slett ei kjærleikserklering til huda mi.

Fleire som kjenner at huda treng fukt, og som vil prøve å kjempe mot dei fine linjene og komande rynkene elskar dette settet. Det balanserar huda, og gjer den optimal.

Men med Sonya settet er det ikkje ansiktsmaske, men det er berre å kjøpe denne deilige Forever Marine Mask som reingjer i dybda og gjer huda smidig og mjuk. Ei verkeleg behagelig ansiktsmaske med aloe vera, honning, agurk, rosmasin, vitamin E, tang og alger.

Dette har eg brukt jamt i fleire veker, og er kjempefornøgd.

Så etter ei stund bestemte eg meg for å prøve det andre hudpleiesettet som Forever Living har Aloe Fleur de Jouvence Set. Eg hadde hørt mange positive historier om dette, men var skeptisk om det kunne måle seg med Sonya settet.

2014-05-23 15.55.37--
Dette settet er litt enklare, med berre tre steg. Rens, toner og ein dagkrem og ein nattkrem. Men her får du også ei ansiktsmaske med i settet.

Og dette settet rensar verkeleg huda, det skuffa ikkje. Meir nøytral på lukt, og var meir nøytralt all over. Men det gjorde akkurat det det hadde lova å gjere. Dette er blitt elska av mange med urein hud, og som treng eit mildt hudpleiesett som rensar huda.

Men ein må huske på at det tek alltid ei lita tilvenningsperiode når ein prøvar nye produkt. Det gjeld alle nye hudpleie produkt ein prøver.

Med desse aloe vera produkta så må huda få tid til å rense seg. Desse produkta tetter ikkje porene og stenger inne ureinheiter. Her hjelper aloe veraen med å trenge djupt ned i hudlaga for så å rense ut ureinheitene frå dybden. Difor kan det ei stund bli verre før huda får rensa seg, og blir betre enn nokon gong.

 

 

Ansiktsmaska som er med i dette settet er eindel stivare enn Marine Mask som eg brukar saman med Sonya settet. Men det er fordi den skal lukke seg rundt huda, så det optimaliserar transporten virkestoffa inn til cellene. Når maska har tørka og blitt stiv så har den gjort jobben sin. Og ein skal bløyte ansiktet med lunka vatn for å løyse den før ein vaskar forsiktig av.

Her følger det ikkje med ein scrub, men eg brukte Forever Aloe Scrub. Ein mild og god skrub som du kan bruke på heile kroppen og selfølgelig i ansiktet, kvar dag om du vil. Den inneheld selfølgelig aloe vera og jojobaolje.

images

Alle desse produkta er veldig drøy i bruk. Spesiel har eg merka med både Sonya og Aloe Fleur de Jouvence, at ein treng berre litt av produkta.

Ein annan kombinasjon som er svært populær blandt dei som trøblar med huda er Hand&Face til å vaske og Aloe vera Gelly saman med Aloe Propolis Creme til å smøre på.

Basic Hudpleie

Ein enkel kombinasjon for unge og gamle, kvinner og menn. Den har vore redninga for mange som slit med dårlig hud.

Og så må eg nemne at om du slit med dårlig hud, så er det aller beste å rense innan ifrå med å drikke Aloe vera gel. Det å rense innan ifrå er det aller beste tipset eg kan gi deg, saman med god pleie frå utsida.

Det aller aller beste med alt dette, er at du kan prøve i 90 dagar. Og er du ikkje fornøgd så får du pengane tilbake.
90 dagers fornøgdgaranti

 

 

Så kva likar eg best? For meg og mi hud som ikkje er plaga med så mykje ureinheiter, men som treng mykje fukt og kjærleik, ja hos meg tok Sonya settet ein knapp seier.

Hand&Face er favoritten til tørre hender som blir vaska ofte etter kvar bleieskift. Denne brukar eg også til å vaske ungane når dei badar, både til hår og kropp sidan den ikkje svir i augene.

Gelly smører eg alltid på når det dukkar opp ei kvise sidan den er antiseptisk og betennelsedempande. Den er også god på posar under augene, små sår og rifter.

Propolis Creme er eit must på tørre flekkar, ein engel på tørre albogar, hender og andre stadar på kroppen.

 

Eg håper du har fått fleire gode tips for hudpleie. Og er du usikker på kva som passar til di hud, har du huproblemer som du gjerne vil ha hjelp til?

Send meg ein mail på Stinegull@gmail.com så skal eg hjelpe deg så godt eg kan 🙂

Om du vil vite prisar på produkta, og legge inn ei bestilling så kan du gå inn på nettbutikken her:
http://myaloevera.no/aloeverahelse/

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply