Nesten Bikiniklar

Ja endelig ser eg fram til Barcelona-tur og bryllup 🙂 Takka vere Aloe Body Toning Kit så er det ikkje lenger med tårer i augene eg ser på magen min i spegelen.

Det e klart den framleis har litt hud som er laus, men det er ikkje til å unngå så stor som eg var! Men det er heilt klart betre, og eg er fornøgd 🙂

Mange lurer på om resultatet held seg, og om det blir betre. Og eg har brukt det litt jamt no. Settet har holdt til over 10 behandlingar av magen min, og eg er no 6cm mindre rundt magen enn eg var når eg begynte. Og det har holdt seg 🙂
Bodytoning

Det skal også seiast at eg ikkje lenger er så oppblåst som eg var før, etter at eg no drikk Aloe vera gel fast 🙂 Det hjelper absolutt hos meg som var tynn til frukost og tjukk til kvelds.

aloe tjukk

Eg var fin om morgonen, men etter ein kaffimocca og ei skive så bles magen seg opp. Men det er det lite av no 🙂 Så her har Aloe vera gel vore effektiv på min tidligare oppblåste mage, og ellers på hud, hår og negler 🙂

DSC_0679

Ta gjerne kontakt om du vil prøve Aloevera gel og Body Toning kit 🙂
Husk vår 90 dagars fornøgdgaranti.  Fonøgd eller pengane tilbake 🙂

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply