Argi+

Eg tek også Argi+ kvar morgon saman med ein skvett Aloe vera gel – Tranebær/eple. Argi smakar nesten og fun-saft og saman med Aloe veraen så blir det som ein deilig morgon-drink full av alt eg trenger for å starte dagen.
--

ARGI+ er eit innovativt kosttilskudd, utvikla spesielt for deg som lever eit aktivt liv. Det inneheld aminosyra L-arginin samt ein juice- og fruktekstraktmiks frå frukt og bær, blant anna blåbær, bringebær, druer og granateple. Argi + gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.

Du som vil leve eit aktivt liv veit kva som trengs for å føle deg bra: næringsrik mat, kvile, søvn, sosialt fellesskap og fysisk aktivitet. Å ete variert legg også grunnlaget for ei god helse, med ein kost som inneheld ei god blanding av protein, karbohydrat og feitt. Med ein aktiv livsstil høyrer også mosjon til. Kroppen vår er laga for fysisk aktivitet og den belønnar oss med å gi oss meir overskudd og energi når vi bevegar oss.

Aminosyrer er, enkelt forklart, byggesteinar i proteiner. ARGI+ er eit kosttilskudd som inneheld aminosyra L-arginin.  ARGI+ inneheld også ei blanding av fruktekstrakt og juicepulver frå blåbær, bringebær, kirsebær, bjørnebær, solbær, hyllebær, druer og granateple.

ARGI+ gir deg det daglege behovet av vitamin C, D, B6, B12 og folat (folsyre), som alle bidreg til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidreg også til å redusere trøttheit og utmattelse, medan vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

Raude blodceller har som oppgåve å transportere oksygen til cellene, og både B6 og B12 bidreg til normal dannelse av raude blodceller. Vitamin C, B6 og B12 bidreg alle til ei normal energiomsetning.

 

This entry was posted in Blogg.

Leave a Reply